بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی مجموعه فرهنگیتاریخی سعدآباد، محمدمهدی مظاهری، رئیس مؤسسه فرهنگی اکو، در این مراسم که پنجشنبه 23 شهریور 96 برگزار شد، به اهمیت فعالیتهای فرهنگی و دوری از افراطیگرایی در ترویج صلح اشاره کرد.
مظاهری، با اشاره به مسائل روز دنیا بهویژه قتلعام ناعادلانه مسلمانان در میانمار، تعلیمات دینی را در ایجاد صلح مؤثر و مفید دانست.
همچنین محمدرضا کارگر، مدیرکل اداره موزهها و اموال منقول فرهنگیتاریخی و سرپرست مجموعه سعدآباد، در این مراسم به رابطه میان میراثفرهنگی کشورها و تمدنهای باستانی با صلح اشاره کرد و ایران را یکی از مهمترین کشورها و قدیمیترین تمدنهایی خواند که نقش مهمی در ایجاد صلح، دوستی و انسان دوستی داشتهاند.
کارگر گفت: «وقتی که ما در مورد میراثفرهنگی تمدنها گفتوگو میکنیم، حبوبغضهای فعلی از بین میرود و گفتوگو زبان صلحآمیزی بهخود میگیرد.»
از دیگر سخنرانان ویژهبرنامه روز جهانی صلح، فریدون جنیدی ایرانشناس، اسطورهشناس، پژوهنده فرهنگ و زبانهای باستانی و رئیس بنیاد نیشابور، حسین باهر جامعهشناس، بنیانگذار مکتب کنششناسی و دبیرکل آکادمی مدیریت ایران، و طیبه محمد سرپرست گروه سفیران صلح و دوستی بودند.
در این برنامه گروه نقالان کوچک بخشهایی از شاهنامه را بهزبانهای مختلف اجرا کردند و در پایان مراسم از فعالان این جشنواره تقدیر شد.
در حاشیه این آیین، نمایشگاههای جامه صلح در موزه پوشاک سلطنتی و نمایشگاه عکاسی با عنوان چهرههای زندگی آثار پژمان قنبرنژاد در مرکز هنری و نگارخانه سعدآباد افتتاح شد.
انتهای پیام/